Thursday, October 25, 2007

Hul i væggen

- ombygning part II

I går aftes startede egentlig stille og roligt. Vi fik tændt op i vores vidunder af en brændeovn - fik lavet varm kakao og hyggede ved ilden. Vi ville bare lige rydde lidt op og få hængt en værktøjstavle op over det nye arbejdsbord.

Og så startede "balladen". For der var jo ikke noget at skrue hylden til over arbejdsbordet ind i. Men eftersom der jo alligevel skal sættes en dør op imellem de 2 værksteder, så kunne vi jo lige så godt prøve at fjerne en gipsplade og se hvad der egentlig var derinde bag.

Ja og så tager fanden jo ved Søren. For så er det jo pludselig ikke nok at kigge. Nææææ nej, nu har vi jo lavet lidt hul, så kan vi jo lige så godt lave stort hul.

Og hamre og banke og save og hive ned - som i øvrigt var meget sjovt.

Tæt på målet skulle Søren selvfølgelig have en bygge-øl som naturligvis blev serveret igennem, det næsten etablerede hul.


Derefter var det hurtigt at fjerne det sidste. Vi har derfor nu fået lavet et stort flot hul, til vores 110x210 cm store og tunge jerndør, som vi skal have monteret på onsdag, så vi igen kan få glæde af vores brændeovn og have varme på værkstedet.

No comments: